Εταιρεία: 23 χρόνια KOSMON
Η εταιρεία KOSMON ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1986, σε μια εποχή που ο χώρος της Πληροφορικής βρισκόταν σε πραγματική άνθηση και δραστηριοποιήθηκε κυρίως

στην κατασκευή προγραμμάτων πλήρως προσαρμοσμένων στα Ελληνικά δεδομένα.

Το 2006, η KOSMON συμπληρώνει 20 χρόνια δραστηριο-ποίησης στο χώρο της Πληροφορικής και των Τηλεπι-κοινωνιών. Σε μια εποχή που πολλές εταιρείες Τεχνολογίας, αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα και αναγκάζονται να συγχωνευθούν, να απορροφηθούν ή και να κλείσουν, η 20χρονη πορεία της εταιρείας μας αποδεικνύει τα πλεονεκτήματα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας.

Στόχος της εταιρείας μας είναι να διαθέτουμε «κορυφαία προϊόντα και υπηρεσίες, σε λογικές τιμές» και, ως επακόλουθο, να προσφέρουμε τον καλύτερο «λόγο απόδοσης προς κόστος», της αγοράς!

Τη νέα χρονιά θα θέλαμε να καλέσουμε και εσάς να δοκιμάσετε και να αξιοποιήσετε την κορυφαία τεχνογνωσία της εταιρείας μας, με έναν (ή περισσότερους) από τους παρακάτω τρόπους:

A) μέσω της «φιλοξενίας» υπηρεσιών σας στα νέα μας, πανίσχυρα συστήματα τηλεπικοινωνιών, όπως στην ολοκαίνουρια έκδοση 7 των συστημάτων KOSMON\IVR – KOSMON\Voice Center, η οποία αποτελεί πραγματική επανάσταση στο χώρο της σύγκλισης Πληροφορικής - Τηλεπικοινωνιών.

B) μέσω της θυγατρική μας PULSE RC, η οποία ειδικεύεται σε εμπορικές έρευνες και δημοσκοπήσεις. Αξιοποιώντας τα εξελιγμένα συστήματα τηλεπικοινωνιών της μητρικής εταιρείας προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα (δειγματοληψίες 10.000 και άνω ατόμων) σε λογικές τιμές.

Γ) μέσω της αξιοποίησης των πρωτοποριακών μεθόδων προώθησης, ενημέρωσης και διαφήμισης, της θυγατρικής μας Κdirect, η οποία έχει τη δυνατότητα να προσεγγίσει μέχρι 50.000 καταναλωτές σε ένα 8ωρο, εύκολα, άμεσα, φιλικά και... οικονομικά.

Σήμερα, η KOSMON, αποδεδειγμένα, «ανατρέπει τα δεδομένα», στην επικοινωνία!

 
KOSMON Ivr7
KOSMON VoiceCenter 2006
KOSMON Cont@ct Center 2006